DEJVID HOLER

Den Stivens Dejvidu je u ranom uzrastu dijagnostikovana šizofrenija. On je progonjen čovek koji se bori da povrati zdrav razum. Postaje umoran i umalo da odustane kad upozna devojku svojih snova. Devojka veruje da on nije šizofreničar, već moćni mutant.Dejvidu je u ranom uzrastu dijagnostikovana šizofrenija.
On je progonjen čovek koji se bori da povrati zdrav razum. Postaje umoran i umalo da odustane kad upozna devojku svojih snova. Devojka veruje da on nije šizofreničar, već moćni mutant.

SIDNI "SID" BERET

Rejčel Keler Samodovoljna i s britkom uličnom snalažljivošću, Sid koristi svoje oštro i nabusito ponašanje da zaštiti svoju nežnu ličnost, jer iako je to čini naivnom i ugrožava je, ona veruje u srećan kraj.Samodovoljna i s britkom uličnom snalažljivošću, Sid koristi svoje oštro i nabusito ponašanje da zaštiti svoju nežnu ličnost, jer iako je to čini naivnom i ugrožava je, ona veruje u srećan kraj.

PTONOMI VALAS

Džeremi Haris Ptonomi, pragmatičar suvoparnog smisla za humor, vođa je za kojim biste izleteli iz svojih rovova. Međutim, njegovo fotografsko pamćenje i sposobnost da čita tuđe uspomene nisu samo dar, već i teret. Tuđe traume postaju njegove, a on ne može da ih zaboravi jer one neće izbledeti s vremenom.Ptonomi, pragmatičar suvoparnog smisla za humor, vođa je za kojim biste izleteli iz svojih rovova.
Međutim, njegovo fotografsko pamćenje i sposobnost da čita tuđe uspomene nisu samo dar, već i teret. Tuđe traume postaju njegove, a on ne može da ih zaboravi jer one neće izbledeti s vremenom.

KERI LAUDERMILK

Amber Midtander Keri je uvek u pokretu i puna je energije. Ona nikad nije zadovoljna onim što ima i uvek želi da sazna šta se nalazi iza sledećeg brda. Keri je uvek spremna da kaže šta misli, a posledice je ne brinu mnogo jer zna da će ih uvek na kraju ostaviti iza sebe.Keri je uvek u pokretu i puna je energije.
Ona nikad nije zadovoljna onim što ima i uvek želi da sazna šta se nalazi iza sledećeg brda. Keri je uvek spremna da kaže šta misli, a posledice je ne brinu mnogo jer zna da će ih uvek na kraju ostaviti iza sebe.

CARY LOUDERMILK

Bil Irvin On je genijalni genetičar i protivteža devojci Keri. Tih je i rezervisan, pa biste lako pomislili da je stidljiv, ali kada ga jednom upoznate, otkrićete da je duhovit, brižan i hrabar muškarac koji bi život dao za one koje voli.On je genijalni genetičar i protivteža devojci Keri.
Tih je i rezervisan, pa biste lako pomislili da je stidljiv, ali kada ga jednom upoznate, otkrićete da je duhovit, brižan i hrabar muškarac koji bi život dao za one koje voli.

LENI BUSKER

Obri Plaza Ona je Dejvidova prijateljica koja uprkos zloupotrebi droge i alkohola zna da će joj se život preokrenuti svakog trena. To joj daje energiju nemogućeg optimiste. Leni živi svoj život kao kamenčić koji pravi žabice na vodi - uvek odskače, ne ide preduboko i nikada ne potone.Ona je Dejvidova prijateljica koja uprkos zloupotrebi droge i alkohola zna da će joj se život preokrenuti svakog trena.
To joj daje energiju nemogućeg optimiste. Leni živi svoj život kao kamenčić koji pravi žabice na vodi - uvek odskače, ne ide preduboko i nikada ne potone.